79H6H7kGjBI

16. Black and White Theatre Festival 4.-9.6.2019

Vuoden 2019 teema on  ”Tunteiden kirjo – sielun lääke”.

Mustan ja Valkoisen Teatterifestivaali on monien maiden teatteripiireissä jo tunnettu tapahtuma – Imatralla on vieraillut tähän mennessä yli 100 eri teatteria, 200 erilaista näytelmää ainakin 45 eri maasta ympäri maailmaa.

Mustan ja Valkoisen Teatterifestivaaleilla on nähty viimeisen viidentoista vuoden aikana monenlaisia teatterisuuntauksia – kokeilevaa nyky-tanssiteatteria, sykähdyttävää ja pysähdyttävää musiikkikatuteatteria, perinteistä kerronnallista suurieleistä draamaa, modernia audiovisuaalisesti korkeatasoisesti tuotettua nykyoopperaa, taidokasta balettia sekä mitä eriskummallisempaa nukketeatteri-,sirkus- ja akrobatianäytelmää.

Festivaalin tarkoituksena on esitellä kansainvälistä teatteria sen kaikissa  ilmenemismuodoissaan ja koota yhteen teatterialan ammattilaisia ympäri maailmaa  houkuttelemalla kaiken ikäisiä katsojia tutustumaan teatterin ihmeellisen traagiseen ja jopa hullunhauskaan maailmaan.

Festivaalin ohjelma julkistetaan huhtikuun alkuun mennessä.

Esiintyjille: Jos olet kiinnostunut esiintymään Mustan ja Valkoisen Teatterifestivaalilla , täytä hakemuskaavake (Application form), lähetä se sähköpostiimme: mustanjavalkoisenteatteri(at)gmail.com ja esityksestäsi videolinkki (youtube tai vimeo), muutama hyvälaatuinen valokuva, lyhyt esittelyteksti. Ilman videota emme käsittele hakemuksia. Koska hakemusten määrä on suuri, vastaamme vain niille teattereille, jotka olemme valinneet festivaalin ohjelmistoon.