1001003_10201598254184791_899967691_n

Katri Lätt

Mustan ja Valkoisen Teatterin ja Teatterifestivaalin perusajatuksena on, että taide ja teatteri eivät tunne rajoja maiden ja kulttuurien välillä, ja ne ovat täten erinomainen väylä ihmisten yhdistämiseen. Festivaalin ohjelmistoon tutustumalla saa jokainen huomata, että teatterin kieltä voivat kaikki ymmärtää, lapsista aikuisiin, äidinkielestä tai kulttuurillisista lähtökohdista riippumatta. Festivaalille kutsuttavien esitysten yksi valintaperuste onkin se, että teos sisältää mahdollisimman vähän, mieluiten ei lainkaan puhetta. Esitykset ovat audio-visuaalisesti korkeatasoisesti toteutettuja – näkemykset maailmasta ja sen eri kulttuureista ovat myös kulttuuriperinteitä kunnioittavia.

Festivaalin tarkoitus on kehittää kaupunkia sisäisesti, tarjota lapsille ja aikuisille teatterielämyksiä ja tuoda Imatralle uudenlaista, nykyaikaista kulttuurimatkailullista vetovoimaa.

Katri Lätt                                                                                                                                                               puheenjohtaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *