79H6H7kGjBI

20. Black & White Theatre Festival Imatralla

26.7-3.8.2024

Meillä on nyt uudet nettisivut
https://blackandwhitetheatre.fi/

Koska emme päivitä näitä sivuja, löydätte ajankohtaiset tiedot ja yhteystiedot uudelta nettisivutlamme ja Facebookin ryhmästä, sekä Facebookin sivulta, olemme myös Instagramissa.

19. Black & White Theatre Festival
25.-29.7. 2023

Mustan ja Valkoisen Teatterifestivaali on monien maiden teatteripiireissä jo tunnettu tapahtuma – Imatralla on vieraillut tähän mennessä teattereita näytelmää ainakin 50 maasta ympäri maailmaa.

Mustan ja Valkoisen Teatterifestivaaleilla on nähty viimeisen kahdenksantoista vuoden aikana monenlaisia teatterisuuntauksia – kokeilevaa nyky-tanssiteatteria, sykähdyttävää ja pysähdyttävää musiikkikatuteatteria, perinteistä kerronnallista suurieleistä draamaa, modernia audiovisuaalisesti korkeatasoisesti tuotettua nykyoopperaa, taidokasta balettia sekä mitä eriskummallisempaa nukketeatteri-,sirkus- ja akrobatianäytelmää.

Festivaalin tarkoituksena on esitellä kansainvälistä teatteria sen kaikissa  ilmenemismuodoissaan ja koota yhteen teatterialan ammattilaisia ympäri maailmaa  houkuttelemalla kaiken ikäisiä katsojia tutustumaan teatterin ihmeellisen traagiseen ja jopa hullunhauskaan maailmaan.

Festivaalin ohjelma julkistetaan kesäkuun alkuun mennessä.

Esiintyjille: Jos olet kiinnostunut esiintymään Mustan ja Valkoisen Teatterifestivaalilla, täytä hakemuskaavake (Application form), lähetä se sähköpostiimme: mustanjavalkoisenteatteri(at)gmail.com ja esityksestäsi videolinkki (youtube tai vimeo), muutama hyvälaatuinen valokuva, lyhyt esittelyteksti. Emme käsittele hakemuksia ilman videota. Koska hakemusten määrä on suuri, vastaamme vain niille teattereille, jotka olemme valinneet festivaalin ohjelmistoon.