Kabaret Kalashnikov Imatralle

Berliinistä Imatralle kesäkuussa riemukas Kabaret Kalashnikov

Kaakkois-Suomen suurin ja yksi Suomen kansainvälisimmistä teatterifestivaaleista juhlii ensi vuonna 16-vuotista taivaltaan. Festivaalin teemana on ”Tunteiden kirjo – sielun lääke”. Festivaalia vietetään kotimaisten ja kansainvälisten huipputaiteilijoiden parissa. Festivaalin taiteellinen johtaja on Kamran Shahmardan. Mustan ja Valkoisen Teatterifestivaalilla esitetään pääasiassa visuaalista teatteritaidetta.

Olemme saaneet Mustan ja Valkoisen Teatterifestivaalin ohjelmistoon riemukkaan Kabaret Kalashnikovin ”The Wedding Show”:n. The Wedding Show on taiteellisesti korkeatasoinen show, joka rikkoo räväkästi eri taiteenalojen tyylilajeja, live-musiikkia ja komediaa kansainvälisten sirkus- ja katutaiteilijoiden esittämänä.

’Eräs yö Hoodlivnitzin pikkukaupungissa. Jossain idässä, kaukana, kaukana täältä. Tämä on paikka, jossa tangoa ja polkkaa tanssitaan, jossa taistellaan ja rakastetaan, jossa yö kestää niin kauan kuin on vodkaa tarjolla. Ja vodkaa on. Aina!  Kaikki muu on arvaamatonta: venäläiset akrobaatit kiedottuna New Yorkin freak-shown pauloihin, Berliner Schnauze suutelemassa brittiläistä huumoria ja ranskalainen improvisaatio houkuttelemassa puolalaista contortionistia – vaiko päinvastoin?’ Vahvat balkanin rytmit ja päihdyttävä taiteellisuus kuljettaa yleisöä. Tarjolla siis anarkistinen show, fantastinen sekoitus suoraan Berliinin Undergroundilta!

Ryhmä Kabaret Kalashnikov perustettiin vuonna 2010 uutena varietén muotona. Se yhdistää sirkusmaailman huipputason taitavuuden ja katuesitysten vuorovaikuttavuuden.Vodkabaari tarjoaa täydellisen näyttämön hervottomille hahmoille, koomisille kohtauksille ja tajunnan räjäyttävälle sirkustaiteelle. Ryhmän esitykset ovat anarkistisia, täynnä jännitystä, järjettömiä yllätyksiä ja balkanilaisia rytmejä, jotka eivät päästä yleisöä otteestaan.

Saksalaisen KABARET KALASHNIKOVin, ”The Wedding Show”, Villi Vodka Varietee esitetään Teatteri Imatrassa torstaina 6.6.2019 klo 19.00, Esityksen kesto on 70 min.

Ryhmän nettisivu: http://www.kabaret-kalashnikov.com/fotos

Video: https://vimeo.com/303031331#at=69

Perjantaina 7.6. esiintyy Kulttuuritalo Virrassa vuonna 2013 perustettu ja nopealla vauhdilla huippusuosioon noussut virolainen folk-rytmimusiikkiyhtye Trad Attack!. Ryhmä on esiintynyt jo 37:ssa maassa. Lukuisilla tunnustuksilla palkitun yhtye esittää Imatralla konsertin ”KULLAKARVA / SHIMMER GOLD” TOUR. 

Lauantaina 8.6 esiintyy Kulttuuritalo Virrassa muutama vuosi sitten Imatralla suuren suosion saanut Susanna Leinonen Company. Ryhmä tuo tänä vuonna Imatralle syyskuussa 2018 ensi-iltansa saanut tanssiesityksen ”Nasty”. Kansainvälisesti arvostetun koreografin Susanna Leinosen uusin paljon kehuja saanut teos Nasty tutkii naisen rooleja, vartaloa ja siihen kohdistuvaa epäoikeudenmukaisuutta. Nasty on pysäyttävän ajankohtainen teos kehoon kohdistuvista odotuksista, hyökkäyksistä ja rajoituksista. Teos tuo katsojan eteen kaunistelemattoman tulkinnan todellisuudesta, jossa pahuus pesii niin yhteiskunnan rakenteissa kuin meissä itsessämme. Puramme kohtaamaamme epäoikeudenmukaisuutta ja armottomuutta toisiimme, laittaen pahan kiertämään. Nasty paljastaa tanssijan ruumiin kovan ja kylmän maailman ristivedossa.

Mustan ja Valkoisen Teatterifestivaalin koko ohjelma julkaistaan 1.4.2019 mennessä.

Trad attack! traileri:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLbTyV94AER8H698UdswN7maPdugPFYXxx

https://tradattack.ee

Nastyn traileri: https://vimeo.com/291473981

www.susannaleinonen.com