MV Teatterifestivaalille laatuleima

Mustan ja Valkoisen Teatterifestivaalille laatuleima

www.blackandwhitetheatre.net

Imatralaiselle Mustan ja Valkoisen Teatterifestivaalille on myönnetty EFFE-laatuleima “EFFE Label 2017-2018”. Teatterifestivaalista tuli täten osa Euroopan festivaaliyhdistyksen (EFA) alaista EFFE-festivaaliverkostoa, joka koostuu taiteellisesti laadukkaista ja sekä paikallisesti, kansallisesti että kansainvälisesti merkittävistä festivaaleista. Kansainvälisistä asiantuntijoista koostunut tuomaristo perusteli valintaansa festivaalin laaja-alaisella, vaihtelevalla kansainvälisellä ohjelmistolla sekä Euroopasta että sen ulkopuolelta. Tuomaristo uskoo festivaalin vahvaan vaikutukseen paikallisesti, mutta toteaa sen tarvitsevan yhä vahvempaa brändäystä ja laajempaa merkittävyyttä, jossa EFFE voi olla apuna suunnittelemallaan viestintä- ja markkinointikampanjalla.

EFA on yhdistänyt tunnettuja musiikki-, tanssi-, teatteri-, ja poikkitaiteellisia festivaaleja Euroopasta ja maailmalta jo yli 60 vuoden ajan. Tänä päivänä EFA yhdistää noin 715 festivaalia ja festivaaliyhdistystä 39:stä maasta, tarkoituksenaan innoittaa toisiaan, jakaa tietoa, auttaa festivaaleja löytämään yhteinen kieli jolla muodostaa linjansa, lisätä verkostoitumismahdollisuuksia ja informoida festivaaleja kulttuurimaailman asioista.

Kansainvälinen Mustan ja Valkoisen Teatterifestivaali järjestetään 14. kerran Imatralla 7.-11.6.2017. http://blackandwhitetheatre.net/14-mustan-ja-valkoisen-teatterifestivaali/

Lisätietoa:

Katri Lätt
puheenjohtaja
Mustan ja Valkoisen Teatteri

EFFE Labelin yhteystiedot:
PRESS INFO & CONTACT:
Naima Delaere
naima@efa-aef.eu
+32 2 644 48 00
www.effe.eu – www.efa-aef.eu
http://www.effe.eu/festival/black-and-white-theatre-festival-0